top of page

NIEUWS & ACTIES

Snella kopie.png
Kortingsbon Katwijk Speciaal

Op vertoon van de bon profiteert u direct van € 5 korting!! Actie is geldig tot 7 November 2021.

Nat glas
Koptekst 5

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Na Zomer Deal

23-08-2020

De zomer lijkt zachtjes aan ten einde te komen en daarom is het weer tijd voor een Kortingsactie. U krijgt bij inlevering van deze flyer € 5 korting op een platina wasbeurt. Komt u de auto wassen dan ontvangt u van onze collega ook de flyer. Zo kunt u t/m 17 oktober 2020 gebruik maken van veel wasvoordeel. Tot gauw in de wasstraat!!  

 

* de bon is ook geldig als deze geprint is van de website. 

Nieuwe motoren voor de stofzuigers

24-09-2018

Alle een langere tijd wilden we graag de stofzuigers verbeteren. Dit was alleen mogelijk met een een grote verbouwing aan zowel stofzuigers als onze machinekamer. Dit was een moeilijke afweging. Je wilt het beste voor de klant maar het moet ook realistisch zijn in uitvoering. Tot dat we benadert werden door een bedrijf die het ook mogelijk kon maken zonder al teveel grote problemen en veranderingen in de machinekamer. Afgelopen maandag was het dan zover dat de vernieuwde maar ook sterkere motoren geïnstalleerd werden. Normaal draaide ze op 2 motoren wat nu geoptimaliseerd is naar 3. Dit in combinatie met vernieuwde techniek vertaald zich naar een beter werkend en zuigend systeem. Helaas is het op dit moment alleen nog maar mogelijk om de stofzuigers aan de voor en zijkant van het gebouw te verbeteren. In de toekomst hopen we ook de 2 stofzuigers bij de het uitrijden van de wasstraat te kunnen verbeteren. 

Kortingsbon Najaarsfeesten Katwijk aan den Rijn

22-08-2018

Waar gaat dit item over? Waarom is het zo bijzonder? Schrijf een pakkende beschrijving die de aandacht van uw bezoekers vasthoudt...

Flyer €5 zomerkorting

04-07-2018

Tegen inlevering van deze bon ontvangt u een Platina wasbeurt van € 16,- voor € 11,- 

 

Let op deze korting is geldig t/m  31 augustus 2018 en niet in combinatie met andere acties. 

We stonden vorige maand ineens gek te kijken toen we bezoek kregen van RTL Autowereld. Ze kwamen opnames maken met de nieuwe Hyundai Ioniq. En hadden daarvoor onder andere onze wasstraat voor uitgekozen. Hartstikke leuk natuurlijk.  De opnames zijn terug te vinden in de link. 

Voorjaarsactie Katwijk Speciaal & Rijnsburger

05-03-2018

Twee weken geleden stonden wij met onze kortingsactie op de flap van de Katwijk Speciaal en Rijnsburger. Heeft u deze gemist? Print hem dan gauw en laat uw auto wassen met €5 korting. Actie is geldig tot 31-03-2018

Met de auto naar de sneeuw

22-02-2018

Het is weer zover. Vanaf vandaag vertrekken er weer een hoop Nederlanders richting de sneeuw. Maar bent u ook op de hoogte van de regels die in een (doorreis)land gelden? We zetten er een aantal voor u op een rijtje. 

*winterbanden: In Nederland zijn ze erg handig maar in een aantal landen zoals Oostenrijk en Zwitserland zijn ze verplicht. Mocht u betrokken raken bij een ongeval en u bent niet in het bezit van winterbanden bent u aansprakelijk. Dit kan u een flinke boete kosten. Kijk ook voor u op reis gaat of de minimale profieldiepte 4 mm is!. Sneeuwkettingen zijn daarin tegen minder bekend maar ook zeker in sommige landen verplicht. TIP: probeer ze thuis is rustig om uw banden te leggen. Zo weet u of u de juiste maat heeft en dan heeft u het een keer geoefend. Thuis voor de deur in het zonnetje is toch een stuk prettiger dan in een sneeuwstorm op een bergtop. Ga overigens niet rijden met de kettingen om (als er geen sneeuw ligt) dit beschadigd uw banden. 

*Vignet en Milieusticker: In diverse landen moet u in het bezit zijn van een Vignet. Deze koopt u gemakkelijk online via ANWB.nl of bij een snelweg grensovergang. Milieustickers heeft u vooral nodig als u van de snelweg een stad/dorp in gaat. Dit is niet overal van toepassing. Hierbij adviseren we om even te kijken op ANWB.nl. 

*De auto: Ook voor uw auto is dit een koude trip. Ga dus goed voorbereid de weg op. 

* zorg dat de sensoren en de lampen van de auto goed schoon blijven. Zo blijven de systemen goed werken. 

* houdt ook u ramen goed schoon en spuit u rubbers een keertje in. 

* zet de auto niet op de parkeerrem en plaats u ruiterwisser omhoog. Dit voorkomt vastvriezen.

* zorg onderweg voor voldoende eten en drinken. 

* neem voor elk inzittende een geel hesje mee (verplicht). 

* leg een deken, gevarendriehoek, motorolie en ruitenwisser vloeistof (voor koude temperaturen) in de auto. 

* gaan de kinderen gezellig mee? Dan adviseren we vooral snoepjes, een volle iPad en spelletjes mee te nemen :)

Voorjaarsactie

22-02-2018

Heeft u onze voorjaarsactie in de Katwijk Speciaal en Rijnsburger al gezien? Lever de puzzel in bij de redactie en maak kans op een Snella Autowas Kadobon t.w.v. € 25. En bij inlevering van de advertentie bij de wasstraat krijgt u € 5 korting op onze meest uitgebreide wasprogramma. 

Mattenwasser

13-07-2017

Afgelopen week is onze nieuwe mattenwasser geplaatst. Tijdens het gebruik van de mattenwasser worden uw matten eerst met water gereinigd en vervolgens drooggezogen.

3 in 1

20-06-2017

Bij Snella bieden wij nu een hoop extra's voor de auto. Wat dacht u van een fris luchtje voor in de auto en een bandenpomp-installatie? Inworp is minimaal € 0,50. Het stofzuigen is en blijft natuurlijk gratis!

Please reload

bottom of page